tisdag 11 januari 2011

Tillbaka på förskolan

Idag är första dagen för Tuva på förskolan efter julledigheten. Hon har pratat om dagis i några dagar nu, men i morse var det lite tårar när jag lämnade henne. Förhoppningsvis går det bra ändå, även med nya sovrutiner.

Nu står Max själv utan att man håller i honom i ca 3-5 sekunder. Han kryper fram till något som han sedan reser sig upp emot och släpper sedan taget. Jag tror inte att han själv är medveten om att han står själv, men han är så duktig! Det är bara tur att han är "vadderad" i rumpan av blöjan för han sätter sig ner med en riktig duns efteråt.

Båda barnen sover riktigt bra på nätterna nu. Det har gett resultat med Tuvas nya sovrutiner på dagarna. Hon somnar nu utan problem vid 19.30-19.45 och sover sedan till strax innan 07.00 på morgonen. Tidigare somnade hon vid 20.00-20.30 och vaknade vid 06-tiden. Max somnar för sig själv i sin säng vid 19.15 och sover till 06.00. Han är däremot lite orolig i sömnen fram till 23-tiden på kvällen då han sedan somnar in djupare och sover hela natten. Nu är det bara att försöka få honom att sova lite längre på morgonen så blir mamma och pappa nöjda! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar