fredag 14 januari 2011

Back @ work!

Igår var min första dag på jobbet sedan Max föddes. Känns jättekul och det fanns till och med en del ”gamla” ansikten kvar bland alla nya. Skönt att komma ut och träffa lite vuxna och få liten egentid igen.

Hemma hade det gått jättebra! Tuva vinkade av mig precis som hon brukar vinka av Mattias när han går till jobbet och sedan hade hon tydligen studsat iväg till dagis som vanligt. Där hade hon haft en riktigt bra dag. Sen hade hon och pappa lite kvalitetstid medan Max sov till halv fyra då Mattias hade väckt honom. Kul att det går så bra hemma när mamma är borta!

Däremot hade vi inte en rolig kväll/natt eftersom Max fick en fruktansvärd magknip (något han aldrig brukar få) och var vakna till och från fram till 01.30 då det onda verkade släppa lite. Vi tror att magknipen beror på att han slukade TVÅ vällingflaskor i går kväll…

Idag är det fredag och pappa, Tuva och Max ska på Öppna Förskolan tillsammans med kompisen Milla och hennes pappa Hampus. I kväll är det sedan fredagsmys och Tuva har önskat popcorn till myset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar