tisdag 4 januari 2011

Nytt år!

Det har varit dålig uppdatering på bloggen den senaste tiden, men vi har haft fullt upp här hemma. För det första har vi köpt en ny kamera och vi har inte haft tid att ändra inställningarna så att det går att lägga upp bilder på bloggen.

På nyårsafton var vi hos familjen Janze och hade som vanligt jättetrevligt. 11 vuxna och 7 barn! Vi blir bara fler och fler! Men vi vuxna fick iallafall äta i lugn och ro då alla barn sov vid 20.30. Både Tuva och Max sov vidare hemma efter att vi hade burit över dem vid 01-tiden.

Sen har vi även hunnit med att äta traditionell kalkonmiddag med släkten. Tuva var överlycklig att både får leka med både Rebecka och Malin. Sen var det ju extra spännande att Tomten hade gjort ett besök precis innan vi kom och att det fanns lite fler paket att öppna...

I övrigt så har vi pysslat lite här hemma. Flyttat saker, ändrat om, slängt skräp, rensat osv. Jag har äntligen fått klart mitt projekt med att måla om leksakslådan och är supernöjd med den. Tuva fick vara med och grundmåla den. Men det mesta av färgen kom på henne själv: Men kul hade vi!

Nu ska vi snart bege oss till Busplaneten för lite lek och bus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar