tisdag 6 juli 2010

Dop för Maximilian


Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, men vi har haft fullt upp några dagar. Ska börja med att uppdatera med lite bilder från Maximilians dop som var i lördags.


Precis som med Tuva så döptes Max i Carlskyrkan här på Carlshöjd. Även prästen, Mats Bohman var den samma. Max gudföräldrar blev Johan och Malin som båda läste jättefina texter under seremonin.


Båda barnen skötte sig jättefint under hela tiden i kyrkan. Max skrattade mest åt prästen, men blev lite ledsen när det var dags för badet. Tuva gick runt lite i kyrkan under seremonin och hittade tillslut en mysig plats i Rogers knä (Roger är Hugos pappa och Tuvas stora favorit just nu). Hon hade en speciell uppgift under dopet och det var att tillsammans med Malin hälla upp vattnet som Max skulle döpas i. Det fixade hon galant!







Vi hade kanonväder hela dagen. Tur var väl det för vi hade bjudit hit 26 personer på grillning efter dopet och då krävs det att man även kan vara ute. Mattias hade förberett nästan allt kött som skulle grillas och morbror Johan och Johan T hjälpte till i köket och gjorde ett kanonjobb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar