tisdag 6 juli 2010

Besök på Lycksele Djurpark

I måndags åkte vi till Lycksele med familjen Fors och familjen Janze för en liten minisemester med hotellövernattning och djurparksbesök. Vi har haft två helt fantastiska dagar och alla barn har varit så söta och goa med varandra. Man ser verkligen att Hugo, Hanna och Tuva är bästa kompisar.

På djurparken såg vi jättemånga djur men Tuva tyckte nog att miniparken var roligast där man fick gå in till getter och hönor och klappa dem hur mycket man ville. Tuva var verkligen tuffa tjejen som helt orädd går fram till både killingarna och getterna och både pussar, kramar och klappar dem.
Även Max hade lite vakentid i parken. Det hade ju varit roligt om mamma och pappa kunde dra upp mössan lite på honom så att man kunde få se lite djur!

Tuva fick även passa på att rida på hästarna. Sista dagen spenderade vi i Lyckolandet där det fanns massa karuseller och annat skoj! Tuva och Hugo ville åka allt och inte ville de ha med sig någon av oss föräldrar heller... De åkte elefanter som åkte upp och ner, de åkte ett litet tåg samt några tuffa bilar. Och hela tiden skulle de sitta bredvid varandra.


Men roligaste av allt var nog att på kvällen få bada med pappa i hotellets pool. Tuva är ju en liten badtokig tjej som bara badat i badkaret, men nu fick hon prova att bada i bassäng och det var så himlans roligt!! Nu vet vi vad vi gör resten av sommaren!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar