söndag 27 februari 2011

Myshelg!

I helgen har vi bara myst och tagit det lugnt. Tuva ska iväg en stund till mormor och morfar i eftermiddag och sedan kommer de hit för söndagsstek. Även Johan och Malin kommer förbi på middag.

Max har haft en liten jobbig vecka då han håller på att få en till tand. Tydligen gör tänderna i nederkäken mer ont än de i överkäken för nu har det bajsats mycket igen och han har varit gnällig på nätterna. En natt fick han en Alvedon och efter det var det inte ett ljud på hela natten, så det är nog jobbig att sova ordentligt när man har tandvärk.

Tuva har haft det jätteroligt på förskolan i veckan. Nu verkar hon ha kommit in ordentligt och tycker det är roligt att gå dit och vill gärna visa mig och Mattias saker de har gjort under dagen. Hon pratar väldigt mycket nu om allt vi ska göra när snön är borta. Hon har bland annat hittat sina gummistövlar och vill helst bara ha jacka på sig när vi ska gå ut. Sen vill hon åka på cykeltur, åka till IKEA (?), hälsa på Li i Stockholm och vara nakenfis. Nu är vi less på vintern och vill ha sommar istället.



1 kommentar:

  1. Mormor vill också att snön ska bort, åka till Ikea, flyga till Li men nakenfis!!!. Man får tänka på omgivningen. Minus 12 idag känns inte som om våren är på väg!

    SvaraRadera