torsdag 21 oktober 2010

Konstig inledning på veckan

Denna vecka började riktigt konstigt. På väg hem från mormor och morfar i måndags kräktes Tuva i bilen. Hon hade verkat lite konstig innan, så jag förstod nästan på en gång att något var på gång. Hon var varm och hade lite frossa. När vi sen kom hem fick hon en alvedon och somnade nästan på en gång och sov sen hela natten. När hon sen vaknade på morgonen var hon lika pigg och glad som hon alltid är och åt som en häst. Hon kräktes aldrig något mer och ingen annan har blivit sjuk, så man undrar ju vad som gjorde henne dålig... Det blev ialla fall så att hon fick vara hemma från dagis i två dagar och det har varit jättemysigt!

Idag har jag och Tuva haft en kvalitetsdag på Busplaneten. Max fick vara med mormor medan vi var där själva. Sen kom de ner och fikade med oss på eftermiddagen. Vi hade tokkul! :) Nu klättrar Tuva själv allra högst upp i klätterställningen och åker själv rutschkanan ner. Lite läskigt, men väldigt spännande!

Sen när vi kom hem så fick hon välja vad hon ville ha till middag. Korv, fläskfilé eller fiskbullar. Då väljer hon fiskbullar fast hon åt fisk till lunch. Tuva älskar all sorts fisk! :)

I morgon är det fredag och då blir det som vanligt fredagsmys!

1 kommentar:

  1. Det ska nog tilläggas att även mormor krånglade sig in i alla bollhav. Tuva skrattade hjärtligt när mormor fick alla bollarna i huvet. Man kan hålla sig ung på många sätt. Max försökte klättra upp i nätet när vi tittade på Tuva och mamma.

    SvaraRadera